Waarom Taboeparels

Taboeparels zijn net oesters; het taboe is de schelp en elke parel is een levenservaring. Pijnlijke ervaringen maar één voor één zijn het ervaringen die gehoord mogen worden.
  • Eenzaam voelen
  • Gepest worden
  • Geen contact meer met familie
  • Fysieke beperkingen
  • Kinderloosheid
  • Misbruik
  • Rouwen

Ervaringen waar je je niet voor hoeft te schamen. Toch zijn die ervaringen vaak voor de buitenwereld taboe. In onze maatschappij worden op allerlei manieren taboes opgelegd, al die levenservaringen waarvoor je je moet schamen, die je voor jezelf moet houden omdat het mensen afschrikt.

En de grootste belemmering zijn we zelf omdat we denken dat je er niet over mag praten.

Taboeparels zijn ruwe, ongepolijste parels die eruit mogen komen om prachtig gepolijst te worden door liefde en aandacht.

 

Wie ben ik?

Vera VandervesseIk ben Vera Vandervesse en heb zo’n 9 taboeparels in mijn leven. Het zijn geen taboes meer maar parels en weet ik dat ik ook anderen kan helpen om deze transformatie door te maken. Ik wil mensen laten zien dat ze zich niet hoeven te schamen over wat hen is overkomen. Of het nu om een lichamelijke of psychische ziekte gaat, of andere levenservaringen waar ze niet over durven vertellen. 

Als opgeleide Mindful Analyst ( http://www.mindfulanalysis.nl) met kennis van en interesse voor psychologie, filosofie, humanisme, oosterse religie en een rugzak vol met levenservaring begeleid ik je in je proces zodat je taboe geen taboe meer is maar een parel.

Wat kan ik voor je betekenen?

De aandacht die je nodig hebt om tot de kern te gaan, geef ik je met een Mindful Analysis schrijftraject. Je helpen die mentale keten los te laten. Je taboe wordt getransformeerd naar een levenservaring waar je met een andere blik naar gaat kijken.

Niets hoef je tegen te houden want je schrijft in je eigen vertrouwde omgeving.

 

Vera Vandervesse

Direct beginnen?